Hvad er MagSafe, og hvordan virker det?

Kan du huske præsentationen af iPhone 12-modellerne? Den lancering fik en enorm indflydelse på brugeroplevelsen med iPhone da Apple præsenterede MagSafe-teknologien. Men hvad er MagSafe? MagSafe er en smart magnetisk teknologi, som specifikt er designet til modellerne iPhone 12, iPhone 13 og iPhone 14.

 

Fra nu af er de interne ladespoler på bagsiden af iPhone fyldt op med magneter for at sikre at din oplader altid rammer det korrekte sted. NFC-antennen hjælper også din iPhone med at genkende det tilbehør, som anvendes.Hvorfor bør du købe MagSafe-tilbehør?

Udover at oplade din iPhone dobbelt så hurtigt, kan du også tage dit yndlingstilbehør nemt af og på bagsiden af din mobil. MagSafe-magneter vil kun vedhæfte sig til MagSafe kompatibelt tilbehør, så du behøver ikke at bekymre dig om at de forstyrrer andre magnetiske apparater.

 

Sørg for at du bruger et MagSafe-kompatibelt mobilcover for at nyde alle fordelene ved MagSafe-tilbehør. Du kan genkende MagSafe-kompatible covers med den runde cirkel bagpå coveret.

PopSockets MagSafe kompatibelt økosystem

Nem at tage af og på Tjek vores udvalg af greb, punge, holdere og covers til din MagSafe iPhone.

PopCase til MagSafe

PopCase til MagSafe kommer med en integreret PopGrip Slide, som giver dig mulighed for at bruge din mobil på flere forskellige måder. Skub grebet til midten af midten af din iPhone i liggende tilstand, eller skub den ned til portrættilstand eller til trådløs opladning. 


Du kan også fjerne sliden fra coveret for at sætte enten en PopGrip på din MagSafe eller en PopWallet på din MagSafe.

PopGrip til MagSafe

PopGrip til MagSafe er et mobilgreb, som kan udvides og som klikker sig fast på bagsiden af dit MagSafe-kompatible mobilcover helt uden lim, takket være MagSafe-magnetteknologi.Foretrækker du vovede farver og mønstre? Foretrækker du mere beskedne farver? Eller foretrækker du at designe dit helt egne personlige tvist? Uanset hvad du ønsker, er der et MagSafe PopGrip til dig. 


Uanset om du sender tekstbeskeder med en hånd eller ser videoer, kan du stole på at din mobil er sikker, tryg og ikke tabes på gulvet med et PopGrip til MagSafe.

PopWallet+ til MagSafe

PopWallet + til MagSafe er den perfekte løsning, når du ønsker at have de vigtigste kort med dig, men uden at skulle gå rundt med en tung pung.PopWallet+ til MagSafe har plads til tre kort. Du behøver heller ikke at bekymre dig om at magneterne skader dem - coveret har et magnetisk skjold indeni, som sørger for at beskytte dem.

PopMount til MagSafe

PopMount til MagSafe er den perfekte mobilholder til enhver vinkel på enhver overflade. PopMount til MagSafe vedhæfter sig direkte til MagSafe-magneterne. Du kan bruge det med vores MagSafe kompatible PopGrips eller blot med et MagSafe kompatibelt cover. Kombiner din MagSafe PopMount med PopGrip til MagSafe eller PopCase til MagSafe.

Personaliser dit eget MagSafe-tilbehør

Tag altid dine bedste minder med dig eller bær på dem du holder mest af med et personaliseret PopGrip til MagSafe. Der er uendelige muligheder - du kan indlæse dit eget billede eller vælge i billedbanken og tilføje tekst eller monogrammer.

MagSafe greb med et personaliseret design

Lav din egen personaliserede PopGrip til MagSafe

Skræddersyet PopWallet+ til MagSafe

Bær dine kort med stil med en personaliseret kortholder til MagSafe

Lav dit eget MagSafe cover

Skab dit eget unikke mobilcover med et personaliseret MagSafe PopCase

Vores bedst-sælgende MagSafe-tilbehør

Ofte Stillede Spørgsmål: PopSockets MagSafe-kompatibelt tilbehør

Hvilke telefoner kan jeg bruge MagSafe-kompatibelt tilbehør med?

MagSafe er en magnetteknologi fra Apple. Magneterne er placerede rundt omkring de interne ladespoler på iPhone 12 og nyere modeller. Dette sikrer en problemfri og sikker fastgørelse af tilbehøret på det korrekte sted på din iPhone. Din iPhone registrerer også at der er MagSafe kompatibelt tilbehør forbundet.

Disse iPhones bruger MagSafe-teknologi:

 • iPhone 14
 • iPhone 14 Plus
 • iPhone 14 Pro
 • iPhone 14 Pro Max
 • iPhone 13
 • iPhone 13 Pro
 • iPhone 13 Pro Max
 • iPhone 12
 • iPhone 12 Pro
 • iPhone 12 Pro Max

Dit telefoncover skal være MagSafe-kompatibelt for at bruge MagSafe-teknologi. Kig hurtigt på PopSockets kollektionen med MagSafe-kompatible mobilcovers og andet tilbehør.

Hvor stærke er magneterne i PopSockets PopGrip til MagSafe og PopWallet+ til MagSafe?

Meget stærke. PopGrip til MagSafe og PopWallet+ for MagSafe fastgøres tæt og sikkert på din iPhone. De byder på et maksimalt greb og støtte, som gør det nemmere at bruge apps med en hånd og se videoer. Ønsker du trådløs opladning af din iPhone eller at skifte mellem PopSockets-tilbehør? Du kan klikke PopSockets MagSafe-tilbehør af og på lige når du ønsker at gøre.

Hvordan renser du dit MagSafe PopCase?

Flere undersøgelser har vist at den gennemsnitlige mobil, og dermed også dens cover, er temmelig mere beskidt end vi går og tror, og derfor bør det være en almindelig pligt at gøre den rent.

Rens din MagSafe PopCase med 10 trin:

 1. Klik MagSafe PopCase af din telefon
 2. Opløs en smule mild håndsæbe eller opvaskemiddel i vand
 3. Tag en svamp, dyp den i vandet og rens dit mobilcover
 4. Brug en tandbørste til de steder, som er lidt mere komplicerede at komme til
 5. Stædige pletter? Dyb tandbørsten i noget bagepulver og skrub på pletten (uden at skrubbe alt for hårdt)
 6. Lad sæben trænge ind i nogle få minutter
 7. Brug en tør klud til at dubbe dit MagSafe PopCase før at gøre det rent
 8. Lad din PopCase tørre i nogle få minutter mere
 9. I mellemtiden kan du rense din iPhone ved at følge Apples anbefalinger
 10. Klik din MagSafe PopCase tilbage på din iPhone