Gratis forsendelse på ordrer over DKK 150
Hvad er et PopGrip? Find ud af HER

PopSockets Essentielt til Velvære


PopSockets Essentielt til Velvære


Når det kommer til at føle sig bedre tilpas og at se bedre ud i 2022, går det op for de fleste af os, at det handler om det større billede.

Enorme livsstilsændringer som fx modekure, kalorietælling til at slå vægten og lange trættende timer i træningscentret holder sjældent i længden. I dag handler det om at foretage små ændringer her og der til at vi føler os bedre tilpas, og at vi ser bedre ud og bevæger os bedre.

Uanset om der er tale om sport, ernæring, hvile eller sind og selvpleje handler velvære om at foretage meningsfulde livsforbedringer og at glemme alt om det ekstreme.

I denne regi kan vores telefon både være en velsignelse og en forbandelse. Vi kan alle sammen nyde gavn af at reducere vores skærmtid på den lille skærm, men måske handler det mere om “hvad“ og “hvordan“ vi bruger vores telefoner, når det kommer til stykket.

Uanset hvad du fokuserer på i forbindelse med 2022 - fra guidede udendørstræninger til at følge en lækker opskrift i køkkenet, eller blot at finde måder at slappe af og lade batterierne op, kan PopSockets støtte dig med dit velvære eventyr i det kommende år....


KØB KOLLEKTIONENUGC

Sport

Apps til hjemmetræning har aldrig været mere populære end i dag, men at forsøge at følge trop med din yndlings HIIT-træner eller boksetræning klasse mens din usikre fyldte telefon bliver ved med at vælte kan virkelig gøre at du mister fokus.

Løsningen? PopGrip giver dig mulighed for at sætte din enhed fast på enhver tilgængelig overflade, så du kan følge sessionen fra det sted, der passer dig bedst.

Eller gå bogstaveligt talt op på det næste niveau ved at parre en PopGrip med en PopMount 2 Flex, som omfavner stort set ethvert objekt, så du kan opnå den ultimative betragtningsvinkel.

UGC

ernæring

Den mad, som vi spiser, spiller en stor rolle i at bestemme hvordan vi ser ud, hvordan vi har det, og vores præstationer. Heldigvis er der masser af lækre og sunde opskrifter, som vi kan dele - eller vi kan endda nyde et live madkursus på TikTok, men udfordringen bunder i hvor du kan placere din telefon, så du kan følge opskriften uden at komme til at svine den til med ingredienserne?

PopGrip åbner op for at du kan bruge hele køkkenet til at sætte din telefon op, så du kan følge opskriften. Men for at sikre at din telefon ikke er udsat for risici for at komme til skade, anbefaler vi at parre din PopGrip med en PopMount 2 Multi-Surface, som er perfekt til at sætte den fast på stort set enhver overflade i dit køkken.

UGC

hvile og restituere

Vi ved alle sammen hvor vigtigt det er at sove god, men når det kommer til at balancere arbejde, hobbyer, og at være sammen med vennerne og familien, kan det ofte føles som om at der ikke er nok timer i et døgn. Mængden og kvaliteten af din søvn vil ikke alene påvirke dit humør, men det kan også have indflydelse på din koncentration og endda din kost!

Hvis du nyder at læse eller at streame før du lukker øjnene, bør du sørge for at aktivere filteret mod det blå lys. Ved hjælp af din PopGrip kan du også holde komfortabelt fast i din telefon med en hand eller sætte den fast på din seng til håndfri streaming, og dermed undgår du at tabe din telefon på dit hoved, når du falder i søvn!

UGC

Self care

Mellem nedlukninger og restriktionerne, har det været nogle forvirrende og følelsesladede år, og det er gået ud over mange personers mentale velvære.

Efterhånden som at linjerne mellem vores studie og kontor eller vores hjem er begyndt af flyde indover hinanden, er det essentielt at finde frem til metoder til at koble af fra arbejdet og at skabe sikre områder til at lade dine egne batterier op, så du kan vedligeholde et sundt sind.

Apps til guidet meditation eller yogatimer kan hjælpe, men det kan ofte være svært at følge med en telefon - især når du skal ud i en stilling som nedadbøjet hund.

Ved at sikre din PopGrip med PopMount 2 Car & Desk, kan du tackle selv den mest udfordrende form for vinyasa eller forbedre din sindsro med en dybdegående selviagttagelse.

#CHICCREW

Flere idéer og mere inspiration

UGC
UGC
UGC
UGC
UGC
UGC
UGC
UGC