Der var engang en filosofiprofessor ved navn David Barnett. Som de fleste filosoffer levede David et liv drevet af nysgerrighed og innovation. Det var disse personlige egenskaber, der i sidste ende førte til, at han skabte den første PopGrip af et par knapper, der blev limet fast på bagsiden af hans telefon. Vi spoler nu hurtigt frem til nutiden, hvor PopSockets er en global sensation, der sælger over 165 millioner PopGrips i mere end 68 lande verden over. De laver også mere end bare PopGrips, som f.eks. PopTops, PopWallets og sågar en superhurtig telefonoplader. Alle disse er ting, der gør dit liv en lille smule nemmere og meget sjovere.

PopSockets arbejder også engageret for at sætte et positivt aftryk på verden. Deres velgørenhedsprogram, Poptivism, handler om det. Siden programmets lancering i 2018 har PopSockets doneret over USD 3 millioner i penge og produkter til forskellige nonprofitorganisationer.

Du kan downloade vores digitale pressekit her.

Logoer med høj opløsning kan downloades her.

For alle presserelaterede henvendelser (herunder, men ikke begrænset til, anmodninger om billeder med høj opløsning, interviews, credits til magasiner, udgivelser) bedes du kontakte pr_emea@popsockets.com.

Ikke-medierelaterede forespørgsler, herunder kundeservicespørgsmål og anmodninger om markedsføringssamarbejde med influencere, vil ikke blive besvaret. Men bare rolig, du kan stadig kontakte os via følgende links:

Kundeservice

Influencere