Sign up to get notified about our PopCase for iPhone 13 launch HERE
Gratis forsendelse på ordrer over DKK 125

PopGrip Landing Page
UGC

Hvad er et PopGrip?

Et telefongreb. Et telefonstativ. En chance for at vise din stil, når du vil, hvor du vil. Du kan endda lave dit eget design!

Og de er heller ikke kun til din telefon. Brug dem på din tablet, e-læser eller spilenhed for ekstra komfort. Med PopMount-ledsagerproduktet, holder de sig på næsten enhver lodret overflade, herunder dashboards, spejle, sengestolper, køleskabe og vægge for praktisk og håndfri visning.

Tal om en life changer.
UGC

Hvad er en PopTop?

En PopTop er, hvad vi kalder designdelen af PopGrip. Nu kan du ændre designet på din PopGrip bare ved at ændre toppen

Klap dit greb sammen, drej 90 ° i enhver retning, indtil du hører et klik. Nu kan du ændre den øverste del for at matche din stil! For at fastgøre det igen skal du placere den sammenklappede PopTop på basen, dreje 90 °, indtil du hører et klik.

Bland, match og skil dig ud.
UGChvordan det virkerUGC
SIKKERT GREB

Undgå at tabe din telefon

Vores PopGrips garanterer et sikkert greb om din telefon. Sig hej til en behagelig måde at bruge din telefon med én hånd på farten, tag de bedste selfies, alt imens du praler med din egen unikke stil.REPOSITION

Let at flytte og klæbe på igen

Vil du ændre placeringen af dit PopGrip? Ingen problemer. Alt du skal gøre er at følge disse enkle trin:

  1. Fold dit PopGrip sammen og brug et kreditkort eller tandtråd til langsomt at fjerne det fra din telefon
  2. Genaktiver gelen ved at skylle den i vand ved stuetemperatur. Lad det lufttørre i 10 minutter (ikke over 15 minutter!)
  3. Rengør overfladen på bagsiden af telefonen, og placer grebet tilbage på det ønskede sted


UGC
MATCH DIN STIL

Skift PopTop

PopGrip er ikke dit typiske telefongreb. Du kan ændre din stil på farten ved blot at skifte disken ud øverst, vi kalder det PopTop.

Føl dig glamourøs og vild for en dag - vores Luxe PopTops er det perfekte valg. Vil du holde det simpelt? Tag et valg i vores kollektion med solide farver.

Det er let at bytte. Alt hvad du skal gøre er at kollapse grebet, skubbe det 90 grader og voilá, du er kommet ind i en helt ny dimension.