Dag 2: 20% i rabat på alle PopMounts. KØB NU
For at sørge for at du modtager din bestilling før juleaften, bedes du venligst senest bestille den 17.12.
Gratis forsendelse på ordrer over DKK 150

Julegave ideer


JULEGAVE IDEER


Det er tid til at give gaver. For at gøre det lidt nemmere i år, har vi sammensat denne omfattende guide med julegave ideer.

Har du brug for mere inspiration? Tjek vores julekollektion, fyldt med muntre designs og festlige farver.

Åh, og du kan også få nogle af dine gaver pakket ind.*GAVEÆSKER


Fra de mest grundlæggende nødvendigheder til små glæder. Den perfekte gave til dig selv eller dem du holder af. Nyd den komplette PopSockets oplevelse til en nedsat pris.BLIV INSPIRERET


Bliv inspireret af disse seje vinter designs, og få fingrene i dine fra vores julekollektion.


UGC
UGC
UGC
UGC


GØR DIN JUL STRESSFRIUGC

Gaveindpakning

Du kan få de fleste greb og punge pakket ind* for en fast pris på 19,00 DKK med vores PopSockets Envelope! Hvis du køber flere styk af den samme vare, skal du betale 19,00 DKK for hver vare, der skal pakkes separat ind. Hvert produkt, som pakkes ind, bliver pakket ind i en papir konvolut af genbrugspapir, som er designet med PopSockets brandets dinosaur som set ovenfor.* Bemærk venligst: ikke alle produkter kan blive pakket ind.UGC

Levering i forbindelse med højtidelighederne

Hele bestillingen sendes afsted fra vores varehus i Nederlandene. For at sørge for at du modtager din bestilling før juleaften, bedes du venligst senest bestille den 17.12.

I disse hidtil usete tider stræber vi alle efter at gøre din jul til den bedste nogensinde. Der kan muligvis opstå forsinkelser i tidsrummet mellem at din bestilling forlader vores varehus indtil at den når frem til din dør. Så vent ikke, send dine bestillinger afsted, og giv dig selv noget ekstra tid til at modtage de bedste gaver denne jul.