Virksomhedsansvar

Her hos PopSockets går vi efter at være en styrke for det gode, som konstant forbedrer sundhed og planetens samt alle levende væseners velvære. Vores team er forpligtet til at drive et langvarigt, positivt miljø og social forandring ved at samarbejde med førende non-profit organisationer, dedikere vores tid til at arbejde frivilligt på indflydelsesrige projekter, og at arbejde på at gøre vores forsyningskæde så miljørigtig og etisk som overhovedet muligt. Vi bestræber os for at reducere vores produkters indflydelse på miljøet og dyrene, og vi maksimerer vores menneskers samt andre interessenters velfærd. Vi håber også at mobileres vores flere millioner loyale, engagerede kunder, vores innovative globale team og vores operationelle drift til at føre denne vision ud i livet.

Planet

PopSockets tilbyder gratis genanvendelsesservice for alle PopSockets produkter, emballage og alle telefoncovers uanser mærke i USA, England og Tyskland. Vi arbejder også hårdt på at øge mængden af bæredygtige materialer i produktion og pakning af vores produkter, og vi har gjort store fremskridt ift. at reducere spild og CO2-udslip.

PopGrip Plant with the different components made of 56% corn startch, 52% canola oil, 70% castor beans.

 Filantropi

PopSockets er stolte af at have doneret næsten $4 millioner til vores 400 globale velgørenhedspartnere. Gennem Poptivisme inviterer vi alle til at gøre en forskel for deres favoritformål.

Doctor wearing a facemask and Médecins Sans Frontières / Doctors Without Border shirt.

Vores folk

Så snart du træder gennem vores dør, er det let at se, at PopSockets ikke er en helt normal virksomhed. Ja, vi har gode produkter, men det er mest vores medarbejdere, vi kan takke for det.

Menneskerettigheder

PopSockets går op i, at alle er med til at lave vores produkter - fra fabrik til kontor - alle behandles med respekt og værdighed.