Made with PlantCore™

Hvad er PlantCore™?

PlantCore™ er en serie med plantebaserede polymerer skabt med majsstivelse, rapsolie og kastorbønner. PlantCore™ anvendes i både vores nye covers samt vores greb, hvilket giver brugerne en bedre mulighed til en bedre planet.

Bedre Grip. Bedre Planet.

PlantCore™ Grip Personalisering er Landet

Introduktion af PlantCore™ til Personaliserede PopGrips. De sorte og hvide harmonikaer på vores Personaliserede PopGrips er nu lavet af plantebaserede materialer!

PlantCore™ Grip

Fremstillet med 1/3 plantebaserede materialer til et lavere CO2-fodaftryk.

PlantCore™ iPhone 14-skal

PlantCore™ for Mennesker og Planeten


PopSockets og European Foodbank Federation (FEBA) har slået sig sammen for at fejre planternes kraft og at hjælpe med at donere minimum 10.000 portioner friske frugter og grøntsager til familier, som oplever usikkerhed med fødevarer.


Shop nu for at støtte fællesskab i nød. Tjek detaljerne nedenfor.

Støt fællesskaber i nød

PopSockets har slået sig sammen med European Foodbanks Federation (FEBA) for at fejre planternes kraft og støtte de familier, som kæmper for at få mad på bordet.


2€ fra dit køb af et PlantCore™ Grip-produkt hjælper med at give 10.000 portioner af friske frugter og grøntsager i høj kvalitet til samfund ligesom dit eget.

Læer mere om FEBA

European Food Banks Federation (FEBA) blev grundlagt i 1986 og er baseret i Bruxelles og er en europæisk non-profit organisation og arbejder i samarbejde med et netværk af fulde og associerede medlemmer i 30 europæiske lande.


I 2020 genvandt, sorterede, opbevarede og omfordelte FEBA Full Members 860.000 tons mad til 12,8 millioner dårligt stillede mennesker gennem samarbejdet med 48.126 velgørende organisationer og takket være professionalisme fra 37.016 kolleger (85% frivillige).

Plantebaseret Mad er Godt for Alle

Det du vælger at spise er en af de nemmeste og mest prisvenlige løsning til at reducere udledning af drivhusgasser.


Fødevaresystemet er ansvarligt for mindst 1/4 af alle drivhusgasemissioner, der bidrager til klimaændringer og dyrelandbrug er den primære årsag til skovrydning, luftforurening, vandforringelse og globalt tab af biodiversitet.

Plantebaseret Mad er Godt for Alle

Plantebaserede kostvaner fører også til bedre sundhedsmæssige resultater - som fx mindre inflammation, lavere risiko for kræft og hjertesygdomme - men alt for mange mennesker har ikke adgang til tilstrækkelige frugter og grøntsager. Ved at samarbejde med FEBA, forsøger vi at gøre noget ved det.

Fra den 1. April 2021 til 30. juni 2023, vil Popsockets donere 2€ med en minimum garanteret donation på 10.000 serveringer af friske frugter og grøntsager for hver PlantCore™ Grip produkt iblandt de to eksisterende farver og personaliserede versioner, som sælges i Europa på www.popsockets.eu, www.popsockets.de,www.popsockets.co.uk, www.popsockets.fr, www.popsockets.nl, www.popsockets.fi, www.popsockets.se,www.popsockets.no, www.popsockets.dk for at støtte Plante Positivitet programmet, som European Food Bank Federation (FEBA) står for, FEBA er en velgørenhedsorganisation med en mission om at bidrage til at reducere usikkerhed forbundet med fødevarer i Europa, ved at forhindre madspild og opfordre til solidaritet ved at støtte og udvikle Fødevarebankerne i lande, hvor der er mest behov for det.