Bliv en

PopSockets Ambassador

Popsockets

Bliv en del af
#POPCOLLECTIVE


Hos PopSockets er vi altid på udkig efter personer, som ønsker at være en del af vores ambassadørprogram.

Ud over at lave fantastiske produkter, som hjælper dig med at få en bedre oplevelse med din mobil, går vi højt op i at gøre verden til et bedre sted at være, ved at øge vores anvendelse af plantebaserede materialer og direkte støtte miljøet og sociale velgørenhedsorganisationer på tværs af planeten.

Så uanset om du er helt ny hos PopSockets, eller du ønsker at hjælpe os med at gøre verden til et bedre sted, eller du blot ønsker at prøve nogle af vores seneste produkter og design, ønsker vi at du bliver til en del af vores#PopCollective!

Hvad er det?


Når du er en del af #PopCollective, bliver du til en del af vores eksklusive fællesskab med ambassadører i PopSockets-programmet. Det er super nemt og hurtigt at ansøge om at deltage, og når du er blevet til en del af det, kan du vælge sjove missioner til at gennemføre for at modtage et væld af forskellige belønninger.

Hvem er det til?


Alle og enhver! Fans af PopSockets-produkter, influencere som er ude efter de hotteste design, skabere af indhold, der søger spændende kreative udfordringer - vi byder alle velkommen til at ansøge!

Hvad handler det om?


Vi ønsker at du spreder ordet og deler hvor meget du elsker PopSockets og de fantastiske tiltag og velgørenhedsorganisationer, som vi støtter, på dine sociale medier, til at hjælpe os med at gøre verden et bedre sted til alle og enhver!

Fordele


Udover at få fingrene i nogle af de mest efterspurgte design af PopSockets, giver vi også vores #PopCollective tidlig adgang til nye produkter, gavekort til at bruge på hjemmesiden, eksklusive tilbud 'kun til ambassadører' og endda pengebelønninger.


Vi elsker også at dele dit indhold på vores hjemmeside og sociale medier. Sidste år lyste vi endda ikoniske bygninger op i London med videoer, som vores ambassadører havde lavet, så der er ingen grænser for hvor langt dit indhold kan nå!

Det siger vores ambassadører


"Jeg elsker at være en PopSockets ambassadør. Fællesskabet er så positivt og en enorm støtte!"

Olivia Hucker (Storbritannien)


“Jeg er virkelig beæret over at være en af de få gutter. PopSockets-produkterne ændrer virkeligt dit liv. Jeg bruger mine og skifter dem dagligt."

Gustav Mustapha (Tyskland)


"Jeg elsker det her fællesskab - det er som en stor familie."

Roberta Pavone (Italien)


"PopSockets-ambassadørprogrammet er virkeligt vanedannende."

Janneke van Grinsven (Holland)


"Jeg er taknemmelig for partnerskabet med PopSockets. Et af få brands, som støtter mig som en skaber af indhold."

Mégane Hajlaoui (Frankrig)

Hvordan fungerer det

Ansøg


Download appen fra vores venner hos Brandbassador. Udfyld en super simpel PopSockets ansøgning om at blive ambassadør.

Gennemfør missioner


Hver uge sætter vi nye og spændende missioner i Brandbassador-appen, som du kan gennemføre når som helst.

Belønninger


Når du har gennemført missionerne, vil du modtage belønninger som fx VIP-point, gavekort, penge og tidlig adgang til vores nye produkter!

Vi vil have dig!


Absolut alle og enhver kan ansøge om at blive en del af #PopCollective og deltage i vores voksende PopSockets fællesskab i ambassadørprogrammet - vi kan ikke vente med at lære dig at kende!